Loading...

Om mig

På denne side kan læse nærmere om mig, mine kompetencer og uddannelse. For mere en detaljeret beskrivelse af de enkelte emner, besøg gerne min LinkedIn profil eller download mit CV her på siden i kollonen nederst til højre.

Resumé

Mine mange års erfaring inden for it‐branchen, i privat såvel som offentligt regi, gør mig til en værdifuld leder i et miljø, der stiller krav til professionalisme, loyalitet og diplomatisk sans. Jeg kan tilbyde kompetencer indenfor it‐drift, økonomistyring, ledelse af komplekse projekter, coaching, teambuilding og personaleledelse.

Mit hovedfokus er personaleledelse, processoptimering og it-projektledelse fra idé over implementering til realisering af gevinster og udbytte. Anvender systemisk ledelse og velkendte best practice metoder under en bred vifte.

Erfaring

Chef for It-drift og It-infomationssikkerhed 2016 - nuværende Udlændinge- og Integrationsministeriet Driftschef i Koncern It, Udlændinge- og Integrationsministeriet.

IT-driftsleder 2014 - 2016 Rigsadvokaten - Anklagemyndigheden Driftsleder for Anklagemyndighedens IT, herunder ansvar for myndighedens arkitektur. Personaleleder for medarbejdere i suppport- og driftsfunktion.

IT-projektleder 2008 - 2014 Justitsministeriet, Direktoratet for Kriminalforsorgen, Koncern IT Projektledelse af mellem til store infrastrukturelle og forretningsorienterede it‐projekter med højere kompleksitet. Udarbejdelse af kontrakt og udbudsmateriel, tværministerielt samarbejde, teambuilding og coaching.

IT systemadministrator 2006 - 2008 Statsfængslet i Vridsløselille Daglig driftsansvarlig for it‐området (300+ brugere). 1. line hardware‐ og softwaresupport, Kompetenceudvikling og it‐undervisning, Sikring af systemunderstøttelse i henhold til virksomhedens arbejdsgange, Økonomiansvar og styring, Lokal kontrakt‐ og licensstyring, Projektledelse og implementering af centralt styret programmel, Systemdesign og programmering af virksomhedens egne applikationer, Brugeradministration, Udfærdigelse af produktanalyser, kravspecifikationer og dokumentationsskrivelser, Koordinering af Direktoratets for Kriminalforsorgens IT‐projekter.

Ejer - AVtainment.dk 2010 - 2012 Enkeltmandsvirksomhed Administration og ledelse af virksomheden AVtainment, et web-magasin om lyd og billede. Varetog daglig kontakt til kunder, brugere og samarbejdspartnere.Forestod desuden programmering af front- og backend inkl. databaser, grafisk design samt serveradministration.

Ejer - hifi4all.dk 2001 - 2006 Enkeltmandsvirksomhed Ejer og ophavsmand til et af nordens største communities om lyd, billede og hifi gennem en årrække.
Forestod udvikling, design af frontend såvel som backend samt databaser og daglig drift og vedligehold. Sitet blev overdraget i 2006 til ny ejermand, og havde på daværende +15.000 daglige besøgende.

Fængselsfunktionær 1998 - 2006 Anstalten v. Herstedvester Orden og sikkerhed, sagsbehandling og klientkontakt. Fagforeningsarbejde, herunder sagsbehandling, udvalgsarbejde, HR og personsager. Udvalgsarbejde med fokus på kompetenceudvikling og personalepolitiske emner. Medarbejderrepræsentant for prøveansatte fængselsfunktionærer i fagforeningsregi, herunder ansættelsessamtaler og assessment. It‐undervisning i på tværs af personalegrupper.


Uddannelse & kurser

Konflikthåndtering Feb. 2014 Peak Consulting Group Fokus: at skabe bedre handlemuligheder og større forståelse for konflikter i projekter gennem intensivt arbejde med eksempelvis:

- Den anerkendende og værdsættende tilgang til konflikthåndtering
- En systemisk forståelse af konflikter og opløsning af konflikter
- Sprogets betydning for konflikthåndtering
- Bidrag fra narrativ teori og metode til opløsning af konflikter
- Det energifyldte potentiale, der kan være i konflikter
- Konflikter set fra leder- og medarbejderperspektiver og muligheder for at agere ind i dem

Den fællesstatslige it-projektmodel 2011 - 2011 Økonomistyrelsen Uddannelse i Statens obligatoriske fællesstatslige it-projektmodel for projekter over et vis millionbeløb.

Ledelsesuddannelse 2007 - 2008 Kriminalforsorgens Uddannelsescenter Kriminalforsorgens ledelsesuddannelse. Selvstudie med internater og krav om special, der forsvares ved mundtlig eksamen.

Fængselsfunktionær 1998 - 2001 Kriminalforsorgens Uddannelsescenter Uddannelsen vekslede mellem praktisk virke i fængslerne og undervisning på Kriminalforsorgens uddannelsescenter.

Højere Forberedelseseksamen 1994 - 1997 Slagelse Gymnasium N/A

Højere Handelseksamen 1993 - 1994 Salgelse Handelsskole Indlendende år af i alt 3. Fravalget de sidste 2 semestre for at fortsætte med Højere Forberedelseseksamen på Slagelse Gymnasium.

Kennneth Rasmussen
Fakta
Navn:
Kenneth Rasmussen
Alder:
43 år - født juli 1976
Civilstand
Ugift, ingen børn
Bopæl:
Korsør - se på kort
Beskæftigelse:
IT-driftschef
Kompetencer
Personaleledelse
80%
 
IT-drift og support
75%
 
Projektledelse
85%
 
Virksomhedsledelse
70%
 
Øvrige skills
Webudvikling
85%
 
HTML5
80%
 
CSS3
75%
 
Design
85%
 
VB, ASP, ASP.NET
70%
 
Download CV
Hent mit CV herunder i .PDF format